İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz

İsmail ŞİBAK
Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

2008 yılı Kasım ayında Hilvan Ovacık Sağlık Ocağında Vekil Sağlık Memuru olarak göreve başladım.
2009 yılı Mart ayında Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesine Hemşire olarak atandım. 2 yıl Süt Çocuğu Servislerinde çalıştıktan sonra 2 yıl da Enfeksiyon Hemşireliği yaptım. 2012 yılında Başhemşire olarak görevlendirildim. 2012-2015 yılları arasında Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Kalite Yönetim Direktörü olarak görev yaptım.
2015 yılı Eylül ayında geçici görevle Karaköprü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Enfeksiyon Hemşireliği ve Kalite Yönetim Direktörü olarak görev yapyım.
2016 yılında Bakanlığımız tarafından Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak atandım.
2018 yılında Bakanlığımız tarafından Suruç Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atandım.
2019 yılında Bakanlığımız tarafından Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atandım ve halen görevime devam etmekteyim.